Roosendaal Landscaping BV is een multidisciplinair groenbedrijf met jarenlange ervaring in vormgeving, advies en realisatie. Divers inzetbaar in tuin- en landschapsarchitectuur is Roosendaal Landscaping BV een betrouwbare partner voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Met oog voor detail en vanuit een helder concept brengt Roosendaal in haar ontwerpen harmonie in esthetiek en functionaliteit. Roosendaal Landscaping BV levert een totaalpakket dat start in de planvorming met kennis en creativiteit en brengt dit tot een goed eindresultaat door vakmanschap in de realisatie en het beheer.

Ons credo: met raad én daad!

Projectrealisatie en beheer behoren tot de belangrijkste werkgebieden van Roosendaal Landscaping BV, met als belangrijkste specialisatie: aanleg en onderhoud van groene daken. Onze dienstverlening bestaat uit digitale inmetingen, plananalyses en een eerste projectraming. Ons groenbureau adviseert over landschaps- en inrichtingsplannen en ontwerpt, detailleert en realiseert zowel kleine als grote tuinen.

Voor ons is het de uitdaging om vorm te geven met een menselijke maat en sfeer te creëren, zodanig dat uw nieuwe leefomgeving er één is waar u de rust vindt en graag verblijft. Daarom schakelen opdrachtgevers Roosendaal Landscaping BV in, om deze diverse disciplines in één hand te houden. Dit levert vanaf het begin een snelle manier van werken op, duidelijkheid in de communicatie en een goede kwaliteit van het eindresultaat.

Roosendaal Landscaping BV werkt samen met gemeenten, projectontwikkelaars, (zorg)instellingen, woningbouwverenigingen, recreatieterreinen en particulieren. Door creativiteit en inventiviteit streven wij naar een maximaal haalbaar resultaat binnen de door de opdrachtgever gestelde voorwaarden. Met onze jarenlange ervaring en kennis van zaken worden door ons plannen gerealiseerd zonder de vooraf gestelde budgetten te overschrijden.

Roosendaal Landscaping BV

"Wij zijn een multidisciplinair groenbedrijf met jarenlange ervaring in vormgeving, advies en realisatie.”


Diensten

  • Extensieve tuindaken
  • Groendaken
  • Sedumdaken
  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg

Contact Informatie

1e Mientlaan 11 - 2223LG Katwijk
071 - 3646111
071 - 3622273
info@rlbv.nl
Ma-Vr: 10.00 - 18.00 u

© 2023 Roosendaal Landscaping BV ; alle rechten voorbehouden - website door : MKBIA